Cautare

408 de rezultate pentru "daniela raduicaimagesstoriesimagesstoriesex gif" (2.86 secunde)
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. Apa-Canal AGA:
Social-democratul Miron Mitrea, Daniela Popa de la PC si Lucian Bolcas de la PRM au fost reconfirmati ca vicepresedinti ai Camerei.
La randul sau, deputatul PRM Daniela Buruiana a atacat dur "institutia bugetifora, salariile de ministri, masinile de lux si excursiile in strainatate".
Cand faci ceea ce iti place, partea financiara nu mai conteaza", a explicat Daniela Dobrin, director Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj.
Cel vizat este liberalul Constantin Cibu, aflat de mai mult timp in conflict deschis cu viceprimarul Daniela Vasioiu, sotia liderului PD Braila.
Presedintele Biroului Electoral este Ilie Galaon, de la Judecatoria Tg. Bujor, ca loctiitor fiind aleasa Daniela Munteanu, jurist la Prefectura Galati.
Chinezarii cat pentru trei case In perioada 2002 - 2004, Adrian Nastase si Daniela Nastase au introdus in Romania, in mod ilegal, prin intermediul societatii SC Vertcon SA din Bacau, 12 containere cu bunuri achizitionate din China.
Dupa ce din interiorul PD au "rasuflat" nume precum Oscar Benes, Daniela Dragomir, Emilia Murineanu (o pedista deloc fericita ca s-a vazut "incondeiata" in ziar) si Ionela Manafu, a caror activitate a lasat de dorit, pe lista "neagra" a democratilor s-a mai adaugat un nume:
Pe lista PRM se afla senatorii Eugen Mihaescu si Alexandru Moisuc, deputatii Petre Popeanga si Daniela Buruiana. Ion Stanescu il va inlocui pe Vlad Hogea, care a demisionat din PRM.
Asa se face ca, odata cu Ionel Manafu, vor parasi posturile pe care le ocupa in prezent, din cate se aude, si Oscar Benes (seful Casei Judetene de Pensii), Daniela Dragomir (sefa Directiei de Munca) si Gabriel Iordache (seful Autoritatii Rutiere Romane- Constanta), dar nu sunt excluse si surprize de ultim moment.
Nicolae Vacaroiu a afirmat ca, in urma supunerii la vot a Declaratiei comune a celor doua Birouri Permanete, 18 dintre membrii Birourilor au votat "pentru", 2 voturi au fost "impotriva", din partea PD, iar reprezentantul PC, Daniela Popa, s-a abtinut.
Consilierul Petrescu isi face CV pe banii statului Alta deplasare in strainatate trecuta la categoria "plimbare pe bani publici" este aceea facuta de consilierul Remulus Chitu si de Daniela Tarnita.
"Persoanele interesate trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani", a declarat Daniela Dobrin, directoarea executiva a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii), Cosmin Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Ioan Ion (MApN), Maria Muga (Ministerul Muncii), Daniela Andreescu (Ministerul Muncii), Catalin Danila (Ministerul Muncii), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor), Ion Andreica (Ministerul Transporturilor), Mircea Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Bogdan Dragoi (Ministerul Finantelor Publice), Matei Dumitru (Ministerul Educatiei), Vasile Nistor (Relatia cu Sindicatele), Petrisor Morar (Secretariatul pentru Revolutionari).
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Imediat, presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a spus ca Geoana are dreptate, iar deputata Daniela Buruiana a anuntat ca azi, dupa suspendare, va cere arestarea imediata a "infractorului Traian Basescu".
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
Lista va fi deschisa de senatorul Eugen Mihaescu, cel care va fi urmat in ordine de deputata Daniela Buruiana, de deputatul Petre Popeanga, de senatorul Viorica Moisiuc, de deputatul Cristian Stanescu, de fottii parlamentari Nicolae Patru, Dan Nicolae Rahau ti Adrian Maracineanu, de consilierul judetean din Timit Adrian Patcuta ti de viceprimarul din Buftea, Ion Stoica.
Daniela Artimof, purtatorul de cuvant al Organizatiei Municipale PSD, a indicat cotele ingrijoratoare la care a ajuns la ora actuala natalitatea, care scade pe zi ce trece, iar, spre deosebire de alti ani, cand in mediul rural se inregistra o rata a natalitatii mai mare decat in mediul urban, in zilele noastre rolurile par a se fi schimbat.
Candidatii la functia de presedinte al PC raman senatorul Sabin Cutas, deputatul Daniela Popa si presedintele filialei Prahova, Florian Anghel.
google-analytics.com